15.5.08

Notes sobre el procés congressual (III)

Últimament no paro de rebre convocatòria a actes (del 17 i del 24), invitacions a anar a alguna assemblea local on anirà aquest o altre candidat, actualitzacions de blocs que normalment ténen poca activitat... molt moviment, molta gent amunt i avall amb activitats relacionades amb el Congrés Nacional.

Bé, això no és dolent. Però si ho comparem amb les últimes campanyes electorals, tinc la impressió que el partit es mobilitza més per guanyar unes eleccions dintre que per guanyar-les fora. I escric això perquè ens arribem a fixar en el potencial del nostre capital humà, i perquè crec que en una situació on importi el programa i no les cares, res podria aturar el creixement d’ERC. Hi han responsables visibles d'aquesta situació, alhora que hi han persones que la poden redreçar.

M’agradaria que tots plegats hi reflexionéssim.

D'altra banda, avui presento les més de cent signatures que es requereixen per a ser candidat a conseller nacional del partit, i vull aprofitar per agraïr les signatures de cadascú així com l'esforç dels amics que m'han pogut ajudar.

Una cosa nova i que m'agrada: Gent2014