30.5.08

CiU i les llistes més votades


A un municipi de La Selva, Riudarenes, CiU ha fet servir un regidor trànsfuga de la llista més votada per fer una moció de censura i arrabassar-li l’alcaldia a una candidatura que havia tret més del 50% dels vots.

Desconec la dinàmica municipal concreta d’aquest poble, però em serveix per demostrar que una vegada més l’argument de CiU que les llistes més votades són les que els hi correspon governar –i que, s’extreu que és políticamernt poc ètic impedir-ho- ha caigut. De fet, si ens hi fixem, aquest argument només el fan servir durant periodes electorals per a les Municipals o Parlament.

Després ens queixem de que la ciutadania tendeix a l’abstenció i no confia en els partits, però amb actes com aquests ho posen en safata i, com a mostra, l’escridassada cap al nou alcalde convergent i cap al regidor trànsfuga.

1 comentari:

Anònim ha dit...

S'ho tenia prou guanyat l'ex-alcalde per prepotent i per mofar-se i burlar-se dels que no son del seu partit, tractant-los de burros o de "pobrets es que vosaltres no sabeu res". Amb tot aixó i la mala gestió que va deixar l'Ajuntament, esta més que tot justificat.

Es més, si un membre del seu partit no hagues marxar (aixó ho sabra ell per que va marxar) no hagues hagut moció.