29.10.07

RENFE: manifestació AVUI dia 29 a les 19h Pça Sant Jaume

Això no hi ha qui ho aturi!

A hores d'ara podem dir que avui tota la premsa del país ja ha informat de la convocatòria de la manifestació d'aquesta tarda per reclamar sobretot un transport digne, però també responsabilitats i compensacions. Hi ha hagut una reacció massiva de la ciutadania i els mitjans ho han sabut captar, el que ha provocat un efecte rebot.

No serem només usuaris afectats, tindrem gent indirectament perjudicada, tindrem gent cansada d'arribar tard a la feina o que li arribin tard, tindrem catalanistes que reclamaran un traspàs amb condicions sostenibles i garanties, tindrem veïns que volen canviar el traçat del túnel, d'altres que vindran a protestar per les esquerdes que ja ténen a casa... Serem molts. Sincerament, pot ser una situació desbordant, hom nota la protesta interior de cada català que hagi agafat la renfe durant els fatídics últims tres anys, i que aquesta és a punt de d'alliberar cadenes. Doncs deixeu-les lliures avui, les cadenes, les paraules, els xiulets i les banderes! Hi hem de ser tots, les protestes silencioses i les processons interiors ja no valen, perquè ens prenen el pèl i no pot ser que no passi res.

Benvinguts tots els que s'hi vulguin sumar, sabeu a què anem aquesta tarda, si us sumeu tots serem beneficiaris dels resultats. Uns resultats que per fer-se efectiu necessiten suport polític, però això no vol dir que ens sigui grata la possible presència del PP. Tenint en compte que el desgavell d'aquesta setmana, d'aquest projecte d'AVE i del deteriorament de Rodalies és culpa de l'últim govern González, de tot el govern Aznar i dels quatre anys que porta Zapatero... que ens vulguin utilitzar els del PP em sembla més indignant que el PSOE no faci dimitir la ministra Álvarez. Els demano per tant que no vinguin, no me'n faig responsable.

Ens veiem, doncs, aquesta tarda. Recorda que tu també sumes.


T'enrecordes? Repetim?


MANIFESTACIÓ
Dilluns 29 d'octubre a les 19 hores a Plaça Sant Jaume.

Vine amb xiulet, cassola o senyera.

* Per un servei de rodalies eficient i de qualitat tal i com ens mereixem.

* Per unes obres ferroviàries responsables i ben planificades.

* Per un traspàs just, acompanyat de compensacions històriques per la desídia en inversió per part de l'estat espanyol.
* Per unes compensacions per a tots els que hem perdut temps i diners a causa de la incompetència de les autoritats de Foment.

NO POT SER QUE NO PASSI RES.