23.6.07

Preparant les vacances

Uns dies a Nàpols!

Dimarts, si tot rutlla com cal, agafaré un avió cap a Nàpols. Tinc una setmaneta de vacances i la vull exprémer al màxim, així que em penso empapar de tota la història i la cultura que desprén una ciutat com aquesta (que, a més, ha format part del nostre regne català).

Arquitectura, arqueologia, vulcanisme, història.. i també sol i platja, que també em vé de gust. En aquest sentit crec que Nàpols em pot oferir una combinació molt bona d'experiències... clar que ja algú m'ha previngut del trànsit i de la criminalitat, i ho tindré en compte. És el meu primer viatge a Itàlia, però no el meu primer contacte amb italians, potser això m'ha apropat més cap a aquesta tria en comptes de l'alternativa, que era tornar a Suècia per gaudir del Sol de Mitjanit i de tota l'explosió d'activitats que fan els suecs quan ténen més hores de sol que mai durant l'any.

(La Badia de Nàpols des del districte Mergellina)

Apart d'això, avui he estat convidat a una convenció internacional d'Amics dels Arbres que es realitza al Palau de Congressos de Barcelona sobre la importància del Medi Ambient i els recursos forestals, amb convidats de la talla d'Al Gore (exvicepresident demòcrata dels EUA). Molts bons continguts i molt bona organització.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Bones vacances i que disfrutis

Isaac Garcia ha dit...

Asieeees!!

Anònim ha dit...

em va entusiasmar Pompeia i els napolitans, tan atractius (no guapos) i mascles!

Anònim ha dit...

bones vacances!!!!!

Isaac Garcia ha dit...

Merci a tots, aviam si aquesta setmana faig un bon resum amb fotos incloses. Hi ha molt per explicar!