2.6.07

He estat escollit

Secretari de la Comissió Sectorial de Polítiques per a Gais i Lesbianes d'Esquerra.

Aquest matí la Comissió ha fet una Assemblea on hem escollit nous càrrecs, ja que el President sortint, Xavier Verdaguer, dirigeix la tasca ara des del Govern (responsable del Programa Transversal de Polítiques GLBT, Conselleria d'Acció Social i Ciutadania) . Participo dins aquesta sectorial des de fa anys, sense responsabilitats però si prenent part activa en les campanyes, ja que com a gai una de les meves prioritats és aconseguir aplanar les dificultats amb les que m'he trobat al llarg de la vida.

Estic segur que amb el President (Jordi Rallo) i la colla que som, anirem molt més enllà de les reformes legals fetes i durem a terme l'agenda antidiscriminatòria que ens hem marcat, com a partit i també con a Govern, des del Programa. Havent assolit fa poc la llei de Transsexualitat, preparem ara la Llei contra la Homofòbia al Parlament i, ja a nivell intern, les eleccions de l'estat espanyol (que sens dubte seran dures i poc podrem fer des d'aquesta Comissió ja que vist els resultats els temes nacionals pesen molt, però per nosaltres que no quedi).

Encetem una nova etapa, amb canvi de presidència i legislatura que es preveu estable, amb un Pla iniciat per nosaltres fa tres anys i que ara estem desplegant. Esquerra té en aquests momens la responsabilitat de tot allò que afecten els gais i les lesbianes en aquest país, i ens ho estem treballant, colze a colze amb el teixit associatiu. Però creieu-me, encara queda molta feina per fer!

He tingut el gust de compartir l'Assemblea amb la diputada d'Esquerra que més s'ha mullat i més ens ha recolzat, Rosa Maria Bonàs (bloc).

3 comentaris:

Anònim ha dit...

felicitats!!!! segur que ho faràs molt bé! sort i ànims!

Isaac Garcia ha dit...

àcies, farem el que podrem! xD

Anònim ha dit...

Felicitats i ànims, que tens molta feina per endavant !!