27.10.07

RENFE: inauguraran... l'estació provisional d'El Prat

El govern espanyol ha construït una estació al Prat per poder tallar la cinta i fer-se la foto.



INAUGURAREMOS POR COJONES, això deu tenir al cap el partit socialista havent ordenat bastir aquest baixador-estació provisional al Prat de Llobregat, que no figura al projecte i sense coneixement del mateix Ajuntament ni de la Generalitat. Cap dels responsables de Foment, de Renfe, o d'Adif no vol fer cap aclaració al respecte, mutisme absolut.

Tot per la foto, doncs segons el calendari electoral del PSOE, s'ha d'inaugurar l'AVE a Barcelona el dia 21 de desembre, el 22 a Màlaga i el 23 a Valladolid. A tota pressa. Això es una burla a la nostra cara, un altre gran menyspreu als catalans i catalanes, els que s'han quedat sense tren, els que paguen bitllet cada dia, els que queden embussats a les autopistes del Baix Llobregat, els que han d'aixecar-se abans i arribar a casa més tard, als que han de treballar més per cobrir la feina als companys que no poden ser-hi abans, als que han de pagar per la incompetència d'altres, als que paguen impostos i no reben res a canvi... en definitiva, al país.

El govern espanyol té molt clar quan arribarà el TAV a Barcelona, i quan arribaran ells a tallar la cinta. Ténen tan clar quan restabliran els trens de Rodalies? S'han pres la molèstia de quantificar el greuge que ens ha suposat? Funcionaran algun dia els trens metropolitans com els usuaris ens mereixem?

Tu vine, Zapatero, amb la teva ministra. Jo, aniré a comprar tomàquets.